Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Siemior Młodszy młotkowy
|
|
| |
|
Na początku sorki za caps w tytule ale forum lekko obumarło wraz ze zestarzeniem się gry a chciałem zachęcić jak najwięcej osób do przeczytania. A więc rozpoczynam polonizacje drugiej odsłony Airline nie chodzi tu tylko o napisy lecz też o dialogi pochodzące z pierwszej części gry. Tak, tak w evolution się nie postarali o dubing. Potrzebuję zainteresowanych użytkowników do beta testów (dla niektórych może być to miły powrót do dawnych lat) w trakcie gdy pojawili by się jacyś userzy mógłbym udostępnić spolszczenie, no i w finalnej wersji zaprosić do wspólnej gry poprzez sieć Więc proszę o zgłaszanie chęci w tym temacie. Może jeszcze dzisiaj wstawię jakiś amatorski filmik z bety na YT w celu przedstawienia mojego projektu. Aha jeśli chodzi o wersje beta. Udostępniam wersję gry a nie samego spolszczenia.
add. przypomniałem sobie przed chwilą kolejną zachętę gra działa na windows 7 w trybie zgodności z win98/me
pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Siemior Młodszy młotkowy
|
|
| |
|
tak jak obiecałem dorzucam krótki filmik z gameplay wybaczcie że można usłyszeć tylko jedno polskie zdanie no ale darmowy fraps ma limit w nagrywaniu http://www.youtube.com/user/siemior?feature=mhee
ukończyłem tłumaczenie link do downloadu już wkrótce  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Siemior Młodszy młotkowy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tafios Młodszy młotkowy
|
|
| |
|
Mam pytanie czy jest możliwość żebyś umieścił twoje spolszczenie na innym serwerze niż chomik? Jakieś rapidshare, megaupload, speedshare lub coś innego? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
|
| |
|
Witam super chyba sie zgodzi |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mirena Młodszy młotkowy
|
|
| |
|
Spolszczenie wyszło całkiem solidnie. Podziękowania dla autorów. _________________ odwiedź www |
|
Powrót do góry |
|
 |
matagemasywka Młodszy młotkowy
|
|
| |
|
Macie te spolszczenie jeszcze w downloadzie? Bo nie widzę  _________________ Fibra Vitale - na złogi jelitowe: https://fibravitale.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
vear @administrator
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|