Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sali M?odszy m?otkowy
 Ostrzeżenia : 1 Posty: 15 Dołączył: 21 Sty 2005
|
|
| |
|
Hej to tak dziala juz wiem sluchajcie wlaczcie sobie tego Hamashi tak aby byl wyswietlony ten numer IP w tym programie. Nie musicie sie podlanczac z kims aby grac.
Po prostu uruchomcie hamashi potem np: zrobcie serwer i juz po klopocie ktos inny kto bedzie chial zagrac tez niech uruchomi tego hamashi i wlonczy gre w multiplayerze nie musi w pisywac nic zadnego IP tylko nacisnac ok aby komputer sam znalazl sesje. jesli bedzie duzo serwerow kazdy bedzie mogl sie polaczyc dlatego nie trzeba sie umawiac i podlanczas sie bezposrednio z hamashi tylko ze jest to tez kwestia udostepnienia w internecie tak aby zapora nie byla wlonczona na ten program bo inaczej nici. Aby to cudo udostepnic w internecie trzeba wejsc do>Moje miejsce sieciowe>Wy?witl polaczenia sieciowe(po lewej stronie)>W?asciwo?ci Hamashi>Zaawansowane>Udost?pnienie polaczenia internetowego(1.Zezwalaj innym uzytkownikaom sieci na laczenie poprzez polaczenia internetowe tego komputera)2. Zezwalaj innym uzytkownikom sieci na kontolowanie lub wylaczenie... itd nie bede sie rozpisywal ale to proste. Tylko i wylacznie do tych ktorzy maja zapory Systemu XP. Wiec zakladam serwer i czekam laczcie sie czekam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
NeRoK #moderator
|
|
| |
|
Ten sposób z t? sieci? nie jest bezpieczny, lepiej u?ywa? Hamachi tak jak napisa? MuMiN.
Te? zamykam. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
vear @administrator
|
|
Powrót do góry |
|
 |
NeRoK #moderator
|
|
| |
|
No to sorry, ?e zamkn??em  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
krotter Kontroler biletów
 Wiek: 31 Posty: 388 Dołączył: 13 Lut 2005 Skąd: Trójmiasto
|
|
| |
|
ja bym mu ostrzezenie dal _________________ Fear of the Dark |
|
Powrót do góry |
|
 |
MuMiN @administrator
|
|
Powrót do góry |
|
 |
krotter Kontroler biletów
 Wiek: 31 Posty: 388 Dołączył: 13 Lut 2005 Skąd: Trójmiasto
|
|
| |
|
LOL  _________________ Fear of the Dark |
|
Powrót do góry |
|
 |
vear @administrator
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MuMiN @administrator
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ali M?odszy m?otkowy
|
|
| |
|
winamp ssie, foobar rulz  _________________ Jah, Jah children must unite! =] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolastan66 M?odszy m?otkowy
|
|
| |
|
Ja tam nie znam si? na tym za bardzo, ale je?eli interesuj? was liczniki pr?du, lampki ?wi?teczne, czujniki gazu i czadu, czy skrzynki elektryczne zewn?trzne na licznik, to warto odwiedzi? https://sklep.elus.pl/zrodla-sodowe,2,411211 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|