Ostatnio ponownie zasiadałem do ATE, doszedłem do misji "New York, Rio, Tokio" i napotkałem coś dziwnego Chciałem sprawdzić co dyrektor lotniska będzie mówił jak linia lotnicza będzie miała reputacje grubo na minusie. Więc wpisałem kod na 1mil złotych i zacząłem sabotować SA. Zawsze dawałem "katastrofa samolotu" (i płaciłem kary heh) aż tu nagle przy -17 reputacji żołnierzyk mówi ze ich samoloty są chronione. Myślą kurcze poszła do biura ochrony ale po chwili myślą "zaraz ale w tej misji jej nie ma !". No i tutaj jest problem nie mam jak jej dalej sabotować bo wynajęła ochroną widmo Spotkał się ktoś z czymś takim ? Wiecie jak to obejść ? Albo jak zbić reputacje bez sabotaży ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum